Om Ordbogen

Om Ordbogen

Indlægaf FeudMaster » fre feb 17, 2012 3:05 pm

Som bekendt skiftede Worfeud ordbog i januar og bruger nu Dansk Retskrivning http://www.retskrivning.dk; dvs. så enkelt er det desværre ikke. Der er stor usikkerhed om, hvilke forkortelser, der egentligt er gyldige og man kan heller ikke slå et bestemt ord op på hjemmesiden. Skriver du f.eks. "YNKE", så får du kun formerne "AT YNKE" og "YNKEDE", men ingen bydeform "YNK".

Hvordan afgør man så, om et ord er gyldigt. Ja, det er faktisk slet ikke så nemt. Vores ordlister er alle testede i Wordfeud, da det er den eneste 100% sikre måde at afgøre gyldigheden på. Selv hvis man havde en fuld Retskrivningsordbog med alle endelser, ville det ikke kunne besvare gyldighedsspørgsmålet 100%, da man også skulle vide, hvad dato, Wordfeuds Inc.'s udgave er fra (ordbogen opdateres jævnligt), og man skulle endelig vide, hvilke kriterier Wordfeud Inc. brugte, da de lagde ordbogen ind. Vi mener, at have rimeligt godt styr på det, og kan med 99.999% sikkerhed afgøre om et givent ord er gyldigt uden at spille det i Wordfeud, men det har også taget mange timer at nå frem til.

Vore ordlister er derfor at betragte som 99.999% korrekte; vi ved at alle ordene virker, men der der 0.001% chance for at der mangler et ord. Dette i modsætning til de fleste ordlister, som du finder ude på nettet, og i modsætning til de ordlister, som snydeprogrammer og snydesider bruger. De duer nemlig ikke.

I dette forum kan du give kommentarer til Wordfeud-ordbogen og selvfølgelig lufte din frustation over at "MOPPEDRENG", "BISVÆRM" og "KNÆKKÆRRE" ikke fungerer. P.S. En knækkærre er en pølsevogn.
FeudMaster
Site Admin
 
Indlæg: 88
Tilmeldt: tirs feb 07, 2012 6:52 am

Tilbage til Ordbogen

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron